08 January 2013

7.jan: Hobart - Ballarat

Siste dag i Margate - litt vemodig dette her.



Vi har nå bodd sammen med (oppå?) Kjersti og Tim i 2,5 uker - og det er egentlig ganske lenge.  Tipper Silje er fornøyd med å få tilbake rommet sitt.  Tusen takk for lånet Silje!  Og tusen takk for gjestfriheten dere alle viser - vi har hatt det strålende og har opplevd en hel masse som vi har med oss videre.

Fint vær fortsatt, og Ida pakker for 4, jeg for èn.  Heldig er jeg! Det er fortsatt fint vær her på Tasmania - kanskje 25-30 grader, men skogbrannene ser ut til å ha kommet under kontroll heldigvis.  Dvs at det brenner fortsatt, men de vet hvor!

Før avreise spilles det ferdig Phase10, et spill som minner om Gin Rummy.  Lavrans ble hekta på dette for et par dager siden, og det var rett og slett påkrevet å ferdigstille slik at en vinner kunne pekes på.  Det ble dessverre ikke Lavrans, men vi fikk da fram et smil på bildet allikevel!



Jetstar er i rute og vi lander i Melbourne 16.30 og henter leiebilen som vi nå skal ha i 5 dager.  Den er oppgradert til en Subaru Forester - stor og fin bil (helt ny) med plass til all vår bagasje.  Det går radig på fine motorveier opp mot gullgraverbyen Ballarat.



Litt lekser blir det også tid til i løpet av kvelden:



Det er varmt i Victoria i dag - og deilig med et bad i poolen for barna før vi legger oss og setter klokka på 06.40.  Torjus har forøvrig mål om å svømme 1000 meter, og det blir 126 lengder har vi funnet ut.  I løpet av morgenen i morgen får han det faktisk til:



I morgen har vi den eneste dagen i en ekte gullgraverby - så den kan vi ikke sove bort.

No comments:

Post a Comment