03 January 2013

2.jan: Botanisk lunsj og jakt

Opplevelsesjakt er dagens stikkord.

Felles lunsj for alle i Botanisk hage i Hobart i dag, alle var fornøyde med sine lunsj-valg, med unntak av Liv og Elise. De valgte dagens suppe som var potet- og purresuppe som var for tykk og med for mye olje i. Servitøren hadde en dårlig dag, da de var underbemannet i restauranten. Vi registrerte blant annet at hun på noen bord satte fra seg fulle vannflasker - som jo er riktig - mens hun på andre bord byttet ut fulle vannflasker hun nettopp hadde satt der med tomme flasker igjen. Alt i alt var vi fornøyde til tross for servitørens små feilskjær.

Alle guttene pluss Elise dro avgårde for å jakte på hverandre med laser. Fornøyde kom de tilbake etter 8 minutter med laserskyting - så det var nok morsomt. De øvrige jentene forsøkte seg på klesjakt, noe som var vellykket for de unge jentene som gikk med sine bestemødre (les: Silje og Liv).

Silje, Liv og Elise tar seg en joggetur, mens Torjus og Lavrans spiller cricket (se film over).

I skumringen fikk de eldste i familien en spennende jakt på wallabies, pottaroo, padimelon, bandycoots, tasmansk djevel og possums. Vi fikk se alle fra bilen utenom tasmansk djevel som nå er utrydningstruet. Torjus og Helge fikk også fanget noen av dem på film med kamera festet på panseret av bilen. Spennende. I morgen og fredag er det varslet varmt og fint vær her. 30 - 38 grader i luften.

No comments:

Post a Comment