28 December 2012

28.des: Tim 45

Det har i lengre tid hersket en forståelse for at Helge er nærmere 50 enn 40 og at Tim er nærmere 40 enn 50.  Det måtte jo bli slutt på denne vrangforestillingen en dag, og i dag var dagen.  Dvs i kveld.  Innrømmelsen kom ikke før den måtte, men nå ikveld er det altså slik at Tim er like gammel som meg.

Dagen startet med at "Wild Oats XI" kom først inn i Sydney-Hobart race og at Australia fortsetter å nedkjempe Sri Lanka i Cricket. Bra sportsånd her i huset!  Det går an å lese mer om bårracet og "Wild Oats XI" ved å klikke her eller bare søke det opp.  Det er en vanvittig stor SuperMaxi racer seilbåt på 100 fot!  Resten av båtene ventes inn i løpet av de neste dagene, vi skal ned i sentrum og se på de som har kommet i mål i morgen.  Årets raskeste båt er forøvrig rekord, og jeg tror jeg hadde blitt rimelig sjøsyk om jeg hadde blitt tvunget til å sitte på ripa i 2 døgn.  Dem om det!

Felles bursdagsfrokost deretter.  Koselig.  I ettermiddag reiste vi til Peppermint Bay til afternoon tea, en vakkert beliggende kafe/restaurant 20 minutter herfra.  Slik ser sjøen ut nå for tiden:


Bursdagsmiddag for Tim her hjemme med lammesteik og tilbehør smakte også veldig godt, det ble en liten fest som seg hør og bør:



Torjus og Lawrence prøvde sprett-ertene i kveld.  Glade gutter:




No comments:

Post a Comment