22 December 2012

22.des: Marked og pepperkaker

Kjersti tok oss med til markedet i dag.  Der satt en kar og spilte didgeridoo.  Et helt lite band.  Han var faktisk kjempeflink.





På veien var vi innom Britt og Margaret (Tims mor).  De bor hos noen venner av Kjersti og Tim. Passer huset ville vi si på norsk.  Der har de høner og sitrontre i hagen:



Så bar det ned mot markedet i 2 biler, Tim måtte avslutte noen oppgaver før han kunne ta juleferie, så vi parkerte ved "IntuIT".  "Inn i det", "Inn i IT" eller "Intuitiv".  Velg selv.  De er autorisert forhandler for flere produsenter, bla. Canon.  Tim leder en gjeng som holder på med installering og vedlikehold av hardware.






På markedet fikk bl.a. Elise og Ida seg nye tøfler fra Ugg.  Det ser jo bra ut, og de er skikkelig varme.  Lavrans fikk T-skjorte og gjett hva Torjus ønsket seg og fikk med seg hjem?  Fjernstyrt helikopter.  Han får aldri  nok av fjernstyrte ting...

Når vi kom hjem var det ølbrygging på programmet for Tim og meg.  Vi syntes det var viktigst, noe ikke alle var enige i.  Mye som skal stelles i stand når det blir 18 mennesker til bords julaften.



Margaret (Tims mor) og Britt (Kjerstis mor) lager julemat.  Legg merke til utsikten fra kjøkkenet.  Ikke helt feil! Men hva er det der i bakgrunnen?  Har Nissen sneket seg med?



Og barna lager pepperkaker.  Og pepperkakehus...



Som vanlig kom wallabyene fram på kvelden.  Dette bildet er tatt fra balkongen ved kjøkkenet.  Med telelinse vel og merke!

No comments:

Post a Comment