09 February 2013

9.feb: Blue Mountains

Det var bra jeg booket campingen i går formiddag, for på den ene campingplassen her oppe var det stappfullt, den andre - som vi havnet på - er også full nå ser det ut til.  Det er mer dagsturister her, det er ikke så mange som bor her over lengre tid som vi har vært vant til å se i det siste.  På nmoen campingplasser bor også folk over ordentlig lange perioder, de har mer eller mindre flyttet inn.  Slik så det også ut til å være i Tamsworth.

Etter frokost går vi en tur.  Stedet og fjellene her ligger på vel 1000 meter, så det er ikke superhøyt, og det er like mye trær her som i lavlandet, så det føles mer som en skogstur i starten her.  Lavrans bader i iskaldt vann i en liten bekk hvor det har gravd seg ut en badeputt.

Når vi nærmer oss kanten av fjellet ved Govettes Leap skjønner vi at dette er spektakulært.  Det minner litt om Grand Canyon, med røde fjellskrenter som stuper ned. Govettes som "oppdaget" utsiktspunktet for nesten 200 år siden må jo ha vært helt fra seg når han skulle fortelle forloveden sin om dette.  Det hjalp også på humøret til Lavrans, som var i ferd med å gå litt tom for drivstoff.



Vi går langs veien tilbake til campingen og barna får et bad i det offentlige badeanlegget her ved siden av campingen mens jeg bestiller hotell i Sydney.  Svindyrt blir det, men sikkert flott.  Vi skal bo i Darling Harbour med utsikt over bølgene.

Middag på byen her i kveld, pizza og pasta.  Bra det!  I kveld pakker Ida bagger, det er vår siste natt i bobilen.  Litt snodig, denne bilen har jammen gjort jobben med å holde hus for oss i nesten en måned.

No comments:

Post a Comment