15 February 2013

15.feb: See ya

Står tidlig opp og jeg går ned fra åttende til første etasje for å invitere med de som ønsker til morgentrim.  Alle 3 blir med, så vi rusler bort til Novotel og finner hvert vårt apparat.

Så er det pakking og litt organisering før vi sjekker ut og forlater bagasjen i sikkerhetsbokser på hotellet.  Rusler deretter ned til fiskemarkedet.  Overskyet i formiddag, men varmt, godt over 20 grader, og når solen kommer er det sikkert mellom 25 og 30 i dag også.  På fiskemarkedet er det et imponerende utvalg av sjømat.  Fiskebryggen i Bergen blir bare barnematen - her er det jammen hai også.  Problemet er at det er fullt av folk også.  Spesielt asiatere, og de er vant til mindre plass enn oss, så vi føler oss litt sammenpresset...  Og det er vel det siste som skjer her i Australia før en liten russer kommer og henter oss på hotellet.




Hadet bra Australia - vi sees nok igjen, men det blir en stund til!

Mellomlanding i Singapore: Midt på natta for hodene våre, sen kveld i Singapore lokalt.  Vi har en time, de må vel fylle opp drivstoff og alle må ut av flyet. Vi får gått en runde og får igang litt blodomløp og jeg får lagt ut bloggen for de siste dagene.



På flyet hjem fra Frankfurt står solen opp kl. 07.20 eller noe.  Nå er vi snart hjemme...



No comments:

Post a Comment